TrustedShops tot €2500 kopersbescherming
Experts in baby en kindverzorging
Altijd in de aanbieding
Menu
0

Alteya

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
 

Over Alteya

Alteya Organics is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1999 maar het verbouwen en verzorgen van rozen is al meer dan een eeuw traditie sinds het begin van de 20e eeuw. Hun biologische rozenvelden, afgeschermd door de hellingen van twee majestueuze bergketens, bevinden zich in het hart van de Bulgaarse Rozenvallei, de thuisbasis van 's werelds mooiste bloem - de Bulgaarse roos. Belangrijkste activiteit van het bedrijf is de teelt van oliehoudende rozen en lavendelvelden, distillatie van etherische oliën van hoge kwaliteit en productie van gecertificeerde organische cosmetische producten.

Elk van hen activiteiten wordt direct beheerd door een lid van onze familie, en zorgt voor de hoogste kwaliteit van onze producten en diensten voor u, ons en partners. In 2004 opende zij hun eerste internationale kantoor gevestigd in Chicago, VS. Trouw aan de missie voor het familiebedrijf, wordt het Amerikaanse kantoor ook gerund door een familielid. Ze begonnen met een klein rozenveld en bereikten geleidelijk honderden hectaren BIO Certified Rosefields. Ze zijn gewend geraakt aan biologische landbouw, omdat dit de manier is om de gezondheid van mensen en de gezondheid van onze planeet te behouden.

Voordelen

Biologische producten
Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
Gecertificeerde organische cosmetische producten voor iedereen
Een echt familie bedrijf!
✓ Sinds 2004 internationaal bezig
Hechten waarde aan biologische landbouw en waarderen de toekomst en gezondheid van mensen en planeet

Bekijk hier het assortiment Alteya op Babydrogist.nl

Wat zijn de waarden van Alteya Organics?

Alteya Organics neemt deel aan een initiatief om de schade van pesticiden te verminderen en streeft ernaar te excelleren door biologische landbouw te beoefenen en een duurzaam landbouwmodel op te bouwen. De primaire doelstellingen zijn het beschermen van de fragiele omgeving door lucht, water en bodem schoon te houden en producten te maken die puur, veilig en vrij zijn van residuen van bestrijdingsmiddelen.

Waar worden Alteya producten gemaakt?

Alteya Organics-producten worden gemaakt in hun productiefaciliteit in de Bulgaarse Rose Valley. De belangrijkste ingrediënten van hun producten, de roos en lavendel die worden gebruikt in de gecertificeerde biologische Bulgaarse rozenolie, rozenwater, lavendelolie en lavendelwater worden gekweekt in de eigen geurige velden van Alteya.

De verplichting van Alteya: behoud het milieu door biologische landbouw toe te passen

De biologische landbouw staat het gebruik van giftige en persistente meststoffen, herbiciden, insecticiden, groeiregulatoren, rioolslib en genetisch gemodificeerde organismen (GMO's) niet toe. Door deze milieuvriendelijke landbouwmethode te gebruiken, is er weinig negatief effect op het bodemleven, uitputting van niet-hernieuwbare bronnen en de lucht- en waterkwaliteit.

Premium-producten voor een gezonder morgen

Er is groeiend bewijs van de voordelen van organische ingrediënten en producten op het menselijk lichaam. Ingrediënten die door USDA biologisch zijn gecertificeerd, zijn 100% zuiver, bevatten geen residuen van bestrijdingsmiddelen en kunstmatige chemicaliën en zijn rijk aan energie. Alteya gelooft dat organische zorg de gezondere en betere keuze is voor iedereen.

Sociale verantwoordelijkheid en ondersteuning

Sinds de oprichting heeft het bedrijf hard gewerkt om de lokale bevolking werk te bieden en steun te bieden in enkele van de armste dorpen in de Rozenvallei en de Balkan-bergstreken in Bulgarije. Ze geven een kans op economische overleving voor meer dan 300 gezinnen die anders moeite hebben om voor zichzelf te zorgen en degenen waar ze van houden. De medewerkers van Alteya Organics zijn 1 grote uitgebreide familie.

Wat is Certified Organic Farming?

Biologische landbouw is een teeltproces dat is gebaseerd op algemeen aanvaarde biologische principes. Het staat het gebruik van giftige en persistente meststoffen, herbiciden, insecticiden, regulatoren van plantengroei en genetisch gemodificeerde organismen (GGO's) niet toe. Door deze biologische landbouwmethode te gebruiken, heeft het een minimale negatieve impact op het bodemleven, de uitputting van niet-hernieuwbare bronnen en de kwaliteit van lucht en water.

Wat is een USDA-certificaat?

Het USDA (US Department of Agriculture (USDA)) certificeert producten die "milieuvriendelijk" zijn; geen schade toebrengen aan het milieu en voldoen aan de USDA NOP-normen (US National Organic Agriculture Organisation Program). Het certificaat werd bevestigd door de IMO-Zwitserland (alleen voor gebruik van stikstof en fosfor van plantaardige oorsprong). Dit is de reden waarom de USDA een rigoureuze norm creëert die een onverbiddelijke lijn tussen mogelijk biologisch en biologisch gecertificeerde producten omlijnt. Alle gecertificeerde biologische producten bevatten Organic Print USDA.

Bekijk hier het assortiment Alteya op Babydrogist.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Taal & Valuta