• Lorem ipsum

Pampers Aanbiedingen Billendoekjes

Bent u ook op zoek naar de beste Pampers Aanbiedingen van billendoekjes? Kortingen tot wel 70% op de babydoekjes van Pampers en natuurlijk blijvend laag geprijsd!

-50%
Pampers Pampers Natural Clean Billendoekjes - 576 babydoekjes
Pampers
Pampers Natural Clean Billendoekjes - 576 babydoekjes
Pampers Natural Clean babydoekjes geeft altijd de beste ongeparfumeerde reiniging die natuurlijk schoon aanvoelt en zo mild is als puur water. Pampers Natural Clean babydoekjes hebben Soft Grip Texture en zijn dermatologisch getest.
€26,91€13,49
-60%
Pampers Pampers Fresh Clean Billendoekjes - 24 x 64 = 1536 babydoekjes
Pampers
Pampers Fresh Clean Billendoekjes - 24 x 64 = 1536 babydoekjes
Klinisch geteste zachtheid & verfrissende milde lotion zorgen voor een grondige en verfrissende reiniging van de babyhuid. De unieke Soft Grip TextureTM van Pampers garandeert een zeer zachte én stevig billendoekjes.
€92,99€36,99
Stukprijs: €0,02 / Stuk

Pampers Aanbiedingen Billendoekjes

Pampers billendoekjes zorgen voor de best mogelijke verzorging van de babybilletjes. De Pampers babydoekjes zorgen ervoor dat de huid op een milde manier gereinigd wordt en natuurlijk de pH-waarde van de huid op een goede manier hersteld wordt.
Pampers billendoekjes voorkomt irritatie op de billen van de baby.

Er zijn drie verschillende soorten Pampers Billendoekjes: Pampers Sensitive billendoekjes, Pampers Fresh Clean billendoekjes en Pampers Aqua Pure billendoekjes.