• Lorem ipsum

Pampers Aanbiedingen Billendoekjes

Bent u ook op zoek naar de beste Pampers Aanbiedingen van billendoekjes? Kortingen tot wel 70% op de babydoekjes van Pampers en natuurlijk blijvend laag geprijsd!

-50%
Babydrogist.nl TRY-OUT BOX alle merken billendoekjes!
Babydrogist.nl
TRY-OUT BOX alle merken billendoekjes!
Speciaal voor de nieuwe mamma's heeft Babydrogist een box samen gesteld zodat je niet eindeloos hoeft te zoeken naar die ene billendoekjes die goed is voor de huid van jouw baby. Alle merken en soorten in 1 box!
€49,99€24,99
-40%
Pampers Pampers Aqua Pure Billendoekjes - 96 Stuks - Billendoekjes
Pampers
Pampers Aqua Pure Billendoekjes - 96 Stuks - Billendoekjes
Pampers Aqua Pure babydoekjes: gemaakt met 99% puur water en biologisch katoen. Ze helpen de kostbare huid van je baby beschermen. Ze bevatten geen alcohol of parfum.
€9,99€5,99
-60%
Pampers Pampers Naturals 0% Zeep Billendoekjes - 756 billendoekjes
Pampers
Pampers Naturals 0% Zeep Billendoekjes - 756 billendoekjes
Pampers Naturals babydoekjes geeft altijd de beste ongeparfumeerde reiniging die natuurlijk schoon aanvoelt en zo mild is als puur water. Pampers Naturals babydoekjes hebben Soft Grip Texture en zijn dermatologisch getest.
€49,99€19,99
Stukprijs: €0,02 / Stuk

Pampers Aanbiedingen Billendoekjes

Pampers billendoekjes zorgen voor de best mogelijke verzorging van de babybilletjes. De Pampers babydoekjes zorgen ervoor dat de huid op een milde manier gereinigd wordt en natuurlijk de pH-waarde van de huid op een goede manier hersteld wordt.
Pampers billendoekjes voorkomt irritatie op de billen van de baby.

Er zijn drie verschillende soorten Pampers Billendoekjes: Pampers Sensitive billendoekjes, Pampers Fresh Clean billendoekjes en Pampers Aqua Pure billendoekjes.