• Lorem ipsum

Pleisters & wondgenezingsproducten voor baby's en kinderen

Op zoek naar pleisters voor je baby of kind? Ontdek ons assortiment pleisters & wondgenezing speciaal gemaakt voor baby's en kinderen. Een must voor ieder huishouden met een kind of baby!

-60%
Hansaplast Hansaplast snelle wondgenezing pleisters - Duopack - 32 strips
Hansaplast
Hansaplast snelle wondgenezing pleisters - Duopack - 32 strips
Laat je wond sneller genezen & voorkom littekens met de snelle wondgenezingspleisters van Hansaplast. Je wond geneest tot 50% sneller dankzij zorgvuldig uitgekozen componenten die het geneesproces stimuleren.
€49,99€19,99
-46%
Hansaplast Hansaplast Family pack pleisters - verschillende formaten - 100 strips
Hansaplast
Hansaplast Family pack pleisters - verschillende formaten - 100 strips
Op zoek naar een voordeelverpakking pleisters voor het hele gezin? Speciaal ontwikkeld voor ieder huishouden biedt de Hansaplast Family Pack verschillende formaten waterdichte pleisters. Een must voor ieder huishouden!
€12,99€6,99
-25%
Hansaplast Hansaplast Mickey Mouse pleisters - 20 strips
Hansaplast
Hansaplast Mickey Mouse pleisters - 20 strips
Speciaal ontwikkeld voor kinderen bieden de pleisters van Hansaplast excellente bescherming, uitstekende kleefkracht en een pijnloze verwijdering. Ontdek de kindvriendelijke Mickey Mouse pleisters van Hansaplast.
€3,99€2,99
-25%
Hansaplast Hansaplast Disney Cars pleisters - 16 strips
Hansaplast
Hansaplast Disney Cars pleisters - 16 strips
Bescherm je kinderhuid tegen vuil en bacteriën met de huidvriendelijke pleister van Hansaplast. Verzorg je wond met de huidvriendelijke pleisters van Hansaplast met disney Cars figuren.
€3,99€2,99
Hansaplast Hansaplast Disney Princess pleisters - 20 strips
Hansaplast
Hansaplast Disney Princess pleisters - 20 strips
Ontdek de huidvriendelijke pleisters voor kinderen van Hansaplast. Verrijkt met Disney Princess figuren bieden de kinderpleisters van Hansaplast optimale bescherming tegen vuil en bacteriën.
€2,99
-25%
Hansaplast Hansaplast Disney Frozen pleisters - 20 strips
Hansaplast
Hansaplast Disney Frozen pleisters - 20 strips
Ontdek de huidvriendelijke pleisters voor kinderen van Hansaplast, verrijkt met Disney Frozen figuren bieden de kinderpleisters van Hansaplast optimale bescherming tegen vuil en bacteriën.
€3,99€2,99

Pleisters & wondgenezingsproducten voor baby's en kinderen

Baby's en kinderen zijn niet altijd even voorzichtig, waardoor je niet altijd een ongelukje kunt voorkomen. Deze pleisters zijn speciaal gemaakt voor kinderen om de pijn van je kind te verzachten. Je kan in ons assortiment pleisters vinden die verrijkt zijn met een kindvriendelijke design.