• Lorem ipsum

Babyverzorging voor bad en douche

Bespaar tot 70% op je baby badschuim, douchegel of wasgel. In ons assortiment vind je kindvriendelijke merkenzo als: Zwitsal, Johnson's, Dalin en nog meer!

-55%
Zwitsal Zwitsal Disney Frozen Bad & Wascreme - 400ml
Zwitsal
Zwitsal Disney Frozen Bad & Wascreme - 400ml
Ook prinsesjes moeten in bad. De Zwitsal Bad- & douchecrème met Disney Frozen figuren schuimt lekker veel en wordt in handige pompverpakking geleverd.
€10,99€4,99
-58%
Zwitsal Zwitsal Slaap Zacht - Bad en wasgel - Lavendel - 400ml
Zwitsal
Zwitsal Slaap Zacht - Bad en wasgel - Lavendel - 400ml
Help je baby of kind vrijer ademen met de Slaap Zacht bad- en wasgel van Zwitsal met lavendel geur. Voorzien van een pompje. Ideaal voor het slapen gaan!
€11,99€4,99
-26%
Nivea Nivea Baby - Badolie - Pure & Sensitive - 200ml
Nivea
Nivea Baby - Badolie - Pure & Sensitive - 200ml
Nivea Baby - Badolie - Pure & Sensitive - 200ml is ontworpen voor de gevoelige huid van baby's en beschermt zo de huid tegen uitdrogen, externe agressies en voedt de huid.
€4,99€3,69
-60%
Eat Giggle Sleep Eat Giggle Sleep - Baby Badschuim - 250ml
Eat Giggle Sleep
Eat Giggle Sleep - Baby Badschuim - 250ml
De Eat Giggle Sleep Baby Badschuim is een zeepvrije badschuim, het prikt niet in de oogjes van uw baby. De Eat Giggle Sleep Badschuim geeft zacht schuim en is mild voor het gevoelige babyhuidje.
€2,99€1,19
-50%
Fisher Price Fisher Price Baby - Schuimbad Dispenser Leeuw
Fisher Price
Fisher Price Baby - Schuimbad Dispenser Leeuw
Met de Fisher Price Baby - Schuimbad Dispenser Leeuw kun je jouw kleintje laten dromen van een paradijs in bad met allemaal witte schuimbubbeltjes om hem heen. Ondertussen kan hij zich lekker bezig houden met de leeuw die schuimbad creëert =)
€9,99€4,99
-60%
Dermo Care Dermo Care - Douchegel KNVB - 250ml
Dermo Care
Dermo Care - Douchegel KNVB - 250ml
Met de Dermo Care - Douchegel KNVB - 250ml hebben de jongens weer super veel zin om te douchen na een potje spannende voetbal. Lekker op zaterdag morgen de douche in en dromen over het leven van een profvoetballer!
€4,99€1,99
-33%
Zwitsal Zwitsal Slaap Zacht - Bad en wasgel - Eucalyptus - 200ml
Zwitsal
Zwitsal Slaap Zacht - Bad en wasgel - Eucalyptus - 200ml
Help je baby of kind vrijer ademen met de Slaap Zacht bad- en wasgel van Zwitsal met eucalyptus geur. Ideaal voor het slapen gaan!
€5,99€3,99
-40%
Zwitsal Zwitsal - Zeepvrije Wascrème - 200ml
Zwitsal
Zwitsal - Zeepvrije Wascrème - 200ml
De Zwitsal Wascreme is een zeer milde creme die is verrijkt met verzorgende en reinigende bestanddelen. Deze creme is door Zwitsal speciaal ontwikkeld voor het wassen van het lichaam en het gezichtje van de kleine zonder dat hierbij irritatie kan optreden
€4,99€2,99
-33%
Natusan Natusan Baby - First Touch Bath - 250ml
Natusan
Natusan Baby - First Touch Bath - 250ml
Het badderen van je baby is niet alleen goed om de gevoelige babyhuid te reinigen en vocht op te laten nemen, maar ook voor de band met je kind. De combinatie van het warme water, de prettige aanraking en het moment van samenzijn met jou werkt rustgevend
€5,99€3,99
-44%
Zwitsal Zwitsal Disney Princess Bad & Wascreme - 400ml
Zwitsal
Zwitsal Disney Princess Bad & Wascreme - 400ml
Ook prinsesjes moeten in bad. De Zwitsal Bad- & douchecrème met Disney Princess figuren schuimt lekker veel en wordt in handige pompverpakking geleverd.
€8,99€4,99

Babyverzorging voor bad en douche

Ontdek ons assortiment aan bad- en doucheverzorgingsproducten voor je baby en kind.
Van Zwitsal wasgel tot Johnson's badschuim bieden wij uitgebreide keuze tussen toonaangevende merken met tot wel 70% korting. Geschikt voor zowel baby's als kinderen en volwassenen.